От х:

Днес в x:

Богоровка бе провъзгласена в "Рицар на добра воля"

Зам.кметът Росен Кузев провъзгласи в "Рицар на добра воля"" Вирджиния

В "Рицар на добра воля" бе провъзгласена снощи дванайстокласничката от ЕГ “Д-р Иван Богоров” Вирджиния Тодорова. Тя е сред най-активните доброволци на димитровградската фондация “Подари усмивка”.

Момичето е и сред първите доброволци, учасвали в проекта за полагане на доброволен труд в Детско отделение на МБАЛ “Св.Екатерина”. Символичната церемония води за.кметът Росен Кузев, който връчи и орден на младото момиче

Снощи “Подари усмивка” и центъра за работа с доброволци към фондацията организира честване на Международния ден на доброволеца – 5 декември.

Връчени бяха отличия за “Отговорен доброволец” на председателя на Асоциация “Муковисцидоза” – димитровградчанката Светлана Атанасова.

“Доброволец ветеран” стана най-дълго време работилата с фондацията Татяна Димитрова. Грамота за “Отбор ентусиасти” в доброволчеството получи 4 а клас от СОУ “Любен Каравелов” за активното участие в множество акции за подпомагане на хората в нужда.

“Надявам се церемонията по провъзгласяване на рицар на доброто да стане традиция”, посочи председателят на “Подари усмивка” Наталия Делчева. Тя благодари на всички доброволци, без които фондацията не би била това, което е.

В празника на доброволеца участниците твориха картички за доброто и доброволчеството, оцветяваха бяло платно с послания за доброто . Огромната по размери творба ще бъде поставена на видно място в Центъра за работа с доброволци.

Общо 18 бяха участващите в конкурса картички, като отличени бяха 10 от тях, чиито автори получиха награди.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Вирджиния бе отличена заради активната си доброволческа дейност в "Подари усвимка"
12-класничката бе развълнувана от неочакваната награда в деня на доброволеца
4 а клас в СОУ "Любен Каравелов" оцветиха с мисли и рисунки за добротата бярло платно

В церемонията бе отличена и Татяна Димитрова, която е "Доброволец-ветеран" заради дългогодишната си работа в "Подари усмивка"

Награда "Отбор ентусиасти" за благотворителната си дейност взе 4 а клас в СОУ "Любев Каравелов" с ръководител г-жа Дончева
Децата твориха и картички с послание за доброто
На срещата в деня на доброволеца бяха представени и най-новите попълнения в центъра за работа с доброволци
Децата бяха наградени с подаръци за участието си в инициативите снощи
Зам.кметът Росен Кузев уважи празника на доброволеца

Жури определи и победителите сред авторите на картички с послания за доброто

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини