От х:

Днес в x:

Затварят част от бул."Благоев" от 3 юни, почват нови ремонти

От утре - 3 юни се затваря за движение част от бул."Благоев" в участъка от ул."Ромен Ролан" до кръговото кръстовище на Спортна зала "Младост"

От утре - 3 юни се затваря за движение част от бул."Благоев" в участъка от ул."Ромен Ролан" до кръговото кръстовище на Спортна зала "Младост". Причината са ремонтни дейности по булеварда, част от капиталовата програма на Общината, информира кметът Иво Димов. Очаква се участъкът да е затворен в рамките на 20 дни. Кръговото кръстовище пред Спротната зала ще може да се ползва-, както и двете тангенти към Водната кула. 

След това поетапно ще бъде ограничено движението по друга част от бул."Благоев" - от ул.Ромен Ролан" до Автогарата. Паралелно с това започва подмяна на водопроводната канализация по бул."Стефан Стамболов". Ще бъда сменен 1,5 км водопровод.

Проектът предвижда това лято да бъде положена изляло нова асфалтова настилка по бул."Д.Благоев" от Автогарата до Спортна зала "Младост" и по бул."Ст.Стамболов" от Спортна зала до ул."Захази Зограф".

От няколко дни започна и подмяна на тротоари и бордюри по бул."Благоев" от бул."България" до ул."Иван Вазов". Очаква се тези дейности да приключат до 15 август. Продължава и озеленяването на района на новото кръгово кръстовище около Водната кула, съобщи още Димов. До 20- 25 август всички строителни дейности в района трябва да приключат.

Бул."Благоев" ще бъде затворен до пресечката с ул."Ромен Ролан"

Продължава и озеленяването на района на новото кръгово кръстовище около Водната кула

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    А
    А
    8 -2
    13:09, 2 юни 2015
    Щом са казали 20 дни, значи 200 дни !
  • 2
    Оз
    ози
    4 -3
    14:24, 2 юни 2015
    Стига стези кражби расипахте град.стигавече.няматели няждане.няматели малко съвет .стига.стига.стига вече.

  • 3
    As
    asasdasd
    2 -1
    15:20, 2 юни 2015
    Усрахте се !!!
  • 4
    Gu
    Guyb
    2 -1
    15:34, 2 юни 2015
    Егати негативните хора, само мрънкат и недоволстват, вместо да се радвате че ви ремонтират града и то основно,я ходете на село
  • 5
    19
    1987_7
    6 -1
    20:00, 2 юни 2015
    Ремонтa ще зе проточи цяло лято.
  • 6
    Из
    избирател
    8 -4
    20:58, 2 юни 2015
    Дано намерят дипломата на строителния инж.най-после.Нали за това копаят.На магистралата вече я намериха.Била паднала под асфалта.Та затова асфалтираха два пъти!
  • 7
    Ди
    Димитровград
    2 0
    08:36, 3 юни 2015
    Я стига сте мрънкали бе!Как не ви е срам да роптаете срещу нещо,което обновява града ни!Вие имате ли акъл в тези глави,а?Какво значение има колко време ще отнеме ремонта,да не би вие да го правите?!Вместо да се радвате на малкото хубави неща,които се правят в тая бедна държава,вие сте се разревали като комунистически подлоги на разпит!40 години живея в този град и от много години не съм видял да се обновява града,както сега!Това искам да се случва в моят град!Ако някой от вас иска друго,има много села в държавата!Стегнете се малко и мислете,мислете с тези глави!
  • 8
    Со
    сонката
    0 0
    09:10, 3 юни 2015
    Тези дето ревът най много са подлоги на Стефан Димитров.
Последни новини