От х:

Днес в x:

Омахаха шефа на ИАРА, в Хасково не знаят

Д-р Милчев не коментира шефовете си, продължава да събира въдиците на нарушителите

Шефът на националната изпълнителна Агенция по рибарство и аквакултури Ивайло Беров е сменен с неизвестен социален работник, по заповед на земеделският министър Мирослав Найденов. На поста е назначен Пламен Захариев, досегашен председател на националния център за социална рехабилитация град София. За негов заместник е определен политологът от Киевският университет „Тарас Шевченко“ Николай Ангелов. Ангелов е бивш замминистър на труда и социалната политика през 2005-та година.

Любопитното е че по регионалните клонове на ИАРА изобщо не бяха в течение на смените по върха. Традиционно, началниците по региони се викат в София за да им се представи новия началник. Така бе и с Ивайло Беров, макар той да бе само временно изпълняващ длъжността. „Нищо не знаем, вършим си работата пък каквото стане“ бе краткия отговор на началника на ИАРА Хасково д-р Милчо Милчев на въпроса ще има ли структурни промени по места. При една такава смяна д-р Милчев дори бе издърпан като замшеф на националэната ИАРА. При друга пък, бе върнат обратно в Хасково, а малко по късно щатът на агенцията в региона бе орязан с няколко бройки.

Дори и с наличните 6-7 полеви инспектори, ИАРА Хасково организира серия нощни проверки по яз. Ивайловград. Само снощи, риболовните ченгета натресоха 6 акта за нощен риболов на любители рибари.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини